APTA va colabora cu autoritățile ieșene pe proiectele de mobilitate
APTA va colabora cu autoritățile ieșene pe proiectele de mobilitate

APTA va colabora cu autoritățile ieșene pe proiectele de mobilitate

👍 Echipa #APTA a mai făcut astăzi un pas înainte spre implementarea proiectelor pentru dezvoltarea mobilității sustenabile în Iași pe care le-am înaintat administrației locale și care au fost prinse în bugetul actual.

👥 În audiența de la Primăria Municipiului Iași cu Viceprimarul Iașului, Daniel Juravle, am stabilit grupurile de lucru pentru implementarea proiectului Master Planului pentru dezvoltarea infrastructurii pentru biciclete în municipiul Iași și a proiectului accesibilizării pietonalelor zonei Păcurari: Rond Păcurari – BCU.

👨‍🏫 APTA va fi parte a acestor grupuri de lucru de la nivelul primăriei și intenționăm ca, printr-o colaborare constructivă cu administrația, să dezvoltăm aceste proiecte cu profesionalism în beneficiul comunității ieșene. Avem promisiunea că vom fi implicați în desfășurarea proiectelor și ni s-au comunicat contactele responsabililor pe departamentele specifice. Urmează să îi contactăm și să stabilim împreună un mod concret de lucru.

👉 Totodată, am adus anumite completări pe proiecte aflate în prezent în derulare sau care urmează a fi implementate – Iași VELOCITY, Parcul din Copou cu accesibilizări pentru persoanele cu dizabilități, realizarea Studiului de fezabilitate pentru accesibilizarea clădirii Primăriei Iașului și a Direcției economice și a finanțelor publice, Proiectul privind echiparea și reabilitarea spațiilor de joacă pentru copii din Iași – mențiuni pe aspecte de accesibilitate ce au fost primite cu receptivitate de către administrație.

🤝 Apreciem deschiderea Primăriei în vederea colaborării cu societatea civilă pe dezvoltarea acestor proiecte ce vizează direct îmbunătățirea calității vieții ieșenilor.

🙂 Participanți APTA – de la stânga la dreapta în fotografia de grup: Anca GHERASIM – CIVICA, Lucian COCEA-LIONESCU – aPunct, Alexandru LUCHICI – Asociația euRespect | Președinte APTA, Oana MOCANU – Asociația Nevăzătorilor Iași, Marian SCAFARU – Asociația S.T.U.P, Gabriel LAZĂR – Asociația Real Sports.

#MobilitateSustenabilă#GuvernareDeschisă#IașulAccesibilPentruToți#OrașePentruOameni

Sari la conținut