A.P.T.A. Iași
CINE SUNTEM

CINE SUNTEM

❕APTA – Alianța pentru Promovarea Transportului Alternativ în Iași este o formațiune apolitică, înființată la începutul anului 2020, ce are ca obiectiv inițierea de propuneri de politici publice pentru dezvoltarea mobilității urbane durabile, care să ofere tuturor locuitorilor ieșeni posibilitatea de a avea un stil de viață activ și sănătos.

Având în vedere infrastructura precară pentru transportul alternativ în municipiul Iași, măsurile cu impact scăzut ale administraţiei publice pentru încurajarea folosirii mijloacelor alternative de transport, credem că este necesară implicarea societății civile pentru o dezvoltare urbană prietenoasă cu cetățenii.

Membrii APTA își propun colaborarea cu autoritățile locale, asociații pentru încurajarea cetățenilor să utilizeze mijloacele alternative de deplasare: pietonal, bicicletă, transport public, trotinetă etc.

Printre obiectivele pe care ni le asumăm sunt:

👉Realizarea de campanii de comunicare pentru încurajarea cetățenilor să utilizeze mijloacele alternative de deplasare: pietonal, bicicletă, transport public, trotinetă etc.

👉Formularea de propuneri de politici publice alternative pentru mobilitatea urbană durabilă în municipiul Iași.

👉Desfășurarea de campanii de advocacy pentru implementarea unor propuneri de politică publică pentru mobilitatea urbană durabilă în municipiul Iași.

🙏Te invităm să ne susții pentru ca împreună să transformăm Iașul într-un oraș mai sănătos.

Organizațiile non-guvernamentale membre APTA:
» CIVICA
» Asociația euRespect
» Studio aPunct
» Asociația Clubul de Ciclism și Ecologie IașiBike

» Asociația Real Sports
» ProBikeAddiction
» Asociația Națională pentru Sprijinirea Victimelor și Prevenirea Accidentelor Rutiere
» Asociația Nevăzătorilor Iași

» Asociaţia STUP – Social Trading Urban Place
» Asociația Club Afaceri.ro

Sari la conținut