Dacă-ți dorești trotuare libere și parcări ca afară …
Dacă-ți dorești trotuare libere și parcări ca afară …

Dacă-ți dorești trotuare libere și parcări ca afară …

📢 Dacă-ți dorești trotuare libere și parcări ca afară,
vino alături de noi ca voluntar pentru 2 zile – 13 și 14 decembrie – pentru măsurători în cartiere.

💪 Stă în puterea noastră, a ieșenilor, să ne implicăm în rezolvarea problemelor de trafic, parcarea fiind una care ne scoate peri albi.

🦸‍♂️ Avem nevoie de 20 de voluntari – studenți sau oricine dorește – care să participe timp de două zile la măsurătorile necesare realizării „Politicii de parcare sustenabilă a Municipiului Iași”, împreună cu echipa de specialiști în mobilitate coordonată de Tudor Măcicăşan.

Acest plan strategic de parcare va fi implementat de administrația locală la nivelul Iașului, astfel încât beneficiile vor fi vizibile în cel mai scurt timp și vor contribui la creșterea calității vieții ieșenilor » https://bit.ly/3ErNWQg

👉 Zile de lucru: 13 – 14 decembrie

1️⃣ luni, 13 dec – training de instruire, timp desfășurare 2 ore

2️⃣ marți, 14 dec – 5 runde de colectare a câte 30 min fiecare într-o zonă din cele 18 ale Iașului, începând cu intervalul 6/6.30 dimineața, ultima rundă la 19.30/20.00. Ziua se va încheia cu predarea chestionarelor și 🍕.

📜 Participanții vor primi adeverință de participare/practică în cadrul acestui proiect.

✍️ Rugăm persoanele interesate să ne transmită până pe data de 11 decembrie: prenume, nume, nr. de telefon, email și ocupația (ex: student/profesor) la iasi.apta@gmail.com sau completând formularul » https://bit.ly/3ImyuHs

Îți mulțumim și te așteptăm alături de noi să transformăm Iașul în orașul pe care ni-l dorim!

#MobilitateSustenabilă#ImplicareCivică#OrașePentruOameni

Sari la conținut