Apelul nostru pentru voluntari e încă deschis!
Apelul nostru pentru voluntari e încă deschis!

Apelul nostru pentru voluntari e încă deschis!

📣Apelul nostru pentru voluntari e încă deschis! Este o ocazie de a participa la un proiect civic unic la nivelul țării.

🙋Mai aveți timp până duminică seara să vă înscrieți voluntari pentru 2 zile – 13 și 14 decembrie – pentru măsurători în cartiere, necesare realizării „Politicii de parcare sustenabilă a Municipiului Iași”, împreună cu echipa de specialiști în mobilitate coordonată de Tudor Măcicăşan.

👉Luni, 13 decembrie, va avea loc un training de instruire, în intervalul 18-20, în Sala Mare de la Primăria Municipiului Iași, căreia îi mulțumim pentru sprijin.

👉Marți, 14 decembrie, va avea loc colectarea datelor în 5 runde a câte 30 min, fiecare într-o zonă din cele 18 ale Iașului, începând cu intervalul 6/6.30 dimineața, ultima rundă la 19.30/20.00. Voluntarilor li se va acoperi costul transportului public pe perioada zilei necesar deplasărilor. Menționăm că este necesar certificatul verde. La sfârșitul zilei ne vom reîntâlni pentru predarea chestionarelor, la o felie de 🍕 și un suc.

Vă rugăm să ne transmiteți prenume, nume, nr. de telefon, email și ocupația (ex: student/profesor) la iasi.apta@gmail.com sau completând formularul » https://bit.ly/3ImyuHs.

Vă așteptăm alături de noi să punem umăr la umăr pentru Iașul pe care ni-l dorim!

#MobilitateSustenabilă#ImplicareCivică#OrașePentruOameni

Sari la conținut