A.P.T.A. – Alianța pentru Promovarea Transportului Alternativ Iași face un apel pentru 20 de voluntari
A.P.T.A. – Alianța pentru Promovarea Transportului Alternativ Iași face un apel pentru 20 de voluntari

A.P.T.A. – Alianța pentru Promovarea Transportului Alternativ Iași face un apel pentru 20 de voluntari

Dacă te-ai săturat să ocolești mașinile parcate haotic și îți dorești un oraș mai bine organizat, cu pietonale prietenoase, transport alternativ eficient  și cu un aer mai curat, te invităm să sprijini inițiativa noastră pentru transformarea Iașului.

A.P.T.A. – Alianța pentru Promovarea Transportului Alternativ Iași face un apel pentru 20 de voluntari – studenți, profesori sau oricine dorește – care să participe timp de două zile la măsurătorile necesare realizării „Politicii de parcare sustenabilă a Municipiului Iași” împreună cu echipa de specialiști în mobilitate coordonată de Tudor Măcicășan (www.macicasanul.com), în colaborare cu administrația ieșeană.

Acest plan strategic de parcare va fi ulterior implementat de administrația locală la nivelul Iașului astfel încât beneficiile să rezulte în cel mai scurt timp și să contribuie la creșterea calității vieții ieșenilor.

Zile de lucru: 13 – 14 decembrie

 • » luni, 13 decembrie – training de instruire, timp desfășurare 2 h
 • » marți, 14 decembrie – 5 runde de colectare date în 18 zone ale Iașului, începând cu 6/6.30 dimineața, ultima rundă la 19.30/20.00. În funcție de gradul de acoperire, se va ține cont de preferințele voluntarilor pentru anumite zone.
  Intervale preconizate:
  06.00 – 06.30
  08.45 – 09.15
  aprox. 11.00
  aprox. 15.00
  aprox. 20.00

Ziua se va încheia cu predarea chestionarelor și pizza 

Participanții vor primi adeverință de participare în cadrul acestui proiect cu viziune, bazat pe tendințele moderne de dezvoltare a mobilității urbane, ce va aduce multiple beneficii ieșenilor.

Realizarea acestei strategii de parcare este o inițiativă a grupului civic APTA Iași și este bazat în proporție de 80% pe voluntariat, fondurile disponibile fiind utilizate integral pentru acoperirea cheltuielilor logistice, de analiză și pentru campania de promovare și mapare a parcărilor.

Pentru o organizare eficientă, rugăm persoanele interesate să ne transmită până pe data de 11 decembrie: prenume, nume, nr. de telefon, email și ocupația (ex: student/profesor) la următoarele contacte (sau completând formularul de mai jos):

voluntari@aptaiasi.ro

www.facebook.com/APTAIASI

Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi să transformăm Iașul în orașul pe care ni-l dorim!

Detalii proiect:  Sari la conținut