Pași civici pentru o comunitate unită
Pași civici pentru o comunitate unită

Pași civici pentru o comunitate unită

👌 Târgul de inițiative civice ne-a oferit prilejul să interacționăm cu comunitatea ieșeană și să întărim relațiile cu alte organizații la nivel național implicate social prin proiectul ”Pași civici pentru o comunitate unită” derulat de CeRe și #CIVICA.

Toată admirația pentru eforturile și energia cu care se implică organizațiile care au participat la târg 👏 Fie pentru realizarea unui parc, a îmbunătățirii infrastructurii într-un cartier, a ducerii actului medical în zone izolate, pentru dezvoltarea unei societăți incluzive și a multor altor cauze, pe noi ne-a încărcat pozitiv această zi și experiență alături de colegii noștri implicați voluntar, ca și noi, pentru a crește calitatea vieții în comunitate.

🫵 Este necesar să dezvoltăm spiritul civic în societatea noastră ca să determinăm autoritățile să facă schimbările pozitive pe care le dorim, iar proiectul #PașiCivici contribuie din plin în acest sens.

🫶 Mulțumirile noastre se îndreaptă către Alexandrina Dinga și echipele CIVICA & CeRe!

👍 Vom fi și mai determinați să susținem campania „Iașul iubește pietonii și bicicliștii” pentru eliberarea trotuarelor de pistele neconforme, pietonale accesibilizate și o infrastructură civilizată pentru 🚲/🛴. Primăria Municipiului Iași trebuie să înțeleagă că schimbările pe care le solicităm sunt esențiale și vor crește semnificativ calitatea vieții ieșenilor.

Târgul de inițiative civice | Iași, 6 mai

#IașulIubeștePietoniiȘiBicicliștii #IașulAccesibilPentruToți #OrașePentruOameni #ImplicareCivică #MobilitateSustenabilă

Sari la conținut