În prag de vot al Bugetului Municipiului Iași pe anul 2022
În prag de vot al Bugetului Municipiului Iași pe anul 2022

În prag de vot al Bugetului Municipiului Iași pe anul 2022

În prag de vot al Bugetului Municipiului Iași pe anul 2022, am solicitat o audiență reprezentanților administrației publice pentru a sublinia importanța unor proiecte pe care le considerăm esențiale pentru comunitate din perspectiva dezvoltării mobilității durabile.

👉Ne bucurăm să putem spune că au primit susținere următoarele inițiative:

1️⃣ Accesibilizarea pietonalelor pe tronsonul Rond Păcurari – BCU;

2️⃣ Politica de parcare sustenabilă pentru Municipiul Iași;

3️⃣ Realizarea unei platforme online pentru Registrul Verde al Iașului cu implicarea specialiștilor în domeniu.

🚴Pe lângă aceste proiecte, am căutat împreună soluțiile potrivite pentru a accelera construcția de piste pentru biciclete conforme, luând în calcul desființarea actualelor benzi ineficiente realizate pe trotuare.

🤝Apreciem deschiderea arătată de către domnii Viceprimari Daniel JURAVLE și Cezar BACIU și mizăm în continuare pe o colaborare constructivă cu administrația ieșeană pentru a dezvolta aceste proiecte care vor contribui la creșterea calității vieții ieșenilor.

Îi mulțumim și Loredanei VĂCĂREANU, biolog, peisagist, deținătoare a unei Kew Diploma in Horticulture la Londra, pentru prezentarea pe care a susținut-o în cadrul audienței, punând accent pe importanța arborilor urbani și a implicării specialiștilor în întreținerea acestora.

Participanți APTA: Alex LUCHICI (euRespect), Lucian COCEA-LIONESCU (aPunct), Oana MOCANU (Asociația Nevăzătorilor Iași), Anca GHERASIM (CIVICA), Gabriel LAZĂR (Asociația Real Sports – Educație pentru Sport și Sănătate), Marian SCAFARU (Asociatia STUP – Social Trading Urban Place) #OrașePentruOameni #MobilitateSustenabilă #ImplicareCivică

Sari la conținut