Contorizarea mașinilor în mun. Iași
Contorizarea mașinilor în mun. Iași

Contorizarea mașinilor în mun. Iași

👏 Am finalizat acțiunea de numărare a mașinilor, o etapă foarte importantă în realizarea Studiului de parcare, din cadrul „Politicii de parcare sustenabilă a Municipiului Iași”, ce va fi creată împreună cu echipa de specialiști în mobilitate coordonată de Tudor Măcicăşan.

🚘 Ieri, începand cu 6 dimineața până la 9 seara, 21 de voluntari au recenzat mașinile parcate legal și ilegal, concomitent, în 5 momente ale zilei, în zonele desemnate de specialistul Tudor Măcicăşan.

🙏 Le mulțumim celor ce au fost alături de noi în aceste 2 zile, în special voluntarilor pentru dedicarea lor.

🅿 O politică de parcare modernă, realizată prin implicarea unei echipe multidisciplinare de specialiști în mobilitate și planificare urbană, marketing și acte normative, va aduce avantaje tuturor ieșenilor: va reda trotuarele pietonilor 👨‍🦯👨‍🦼🚶‍♀️, va crea spațiu suplimentar pentru infrastructură velo 🚲, șoferii vor găsi mai ușor loc de parcare, cu plată, dar fără nervi și ture inutile. În final, Iașul va arăta mai bine și vom respira un aer mai curat.

🤝 Mulțumim și administrației publice pentru susținerea demersului nostru de realizare a acestui plan strategic de parcare și mizăm pe solidarizarea tuturor forțelor politice din Iași în privința implementării politicii în beneficiul comunității ieșene!

Primăria Municipiului Iași Consiliul Județean Iași – Iași County CouncilCercul Donatorilor Bruxelles#MobilitateSustenabilă#ImplicareCivică#OrașePentruOameni

Sari la conținut